ETUSIVU   OPETUSHEVOSET   YKSITYISHEVOSET   HENKILÖKUNTA   TUNNIT & KURSSIT   HINNAT   YHTEYSTIEDOT
 

 

Tarjoamme kaikenikäisille ja tasoisille ratsastajille tunteja ammattitaitoisella opetuksella koulutetuilla, työhönsä tarkoin valikoiduilla hevosilla ja poneilla.

Talvisin ratsastamme pääasiassa maneesissa ja kesäisin suurella kentällä. Välillä myös piipahdamme lähimetsissä rentoutumassa.

Turvallisuuteen kiinnitämme erityistä huomiota, kaikki käyttävät turvakypärää ja kaikilla hevosillamme on turvajalustimet. Asiakkaiden käytössä on myös turvaliivejä.

Järjestämme myös estevalmennusta ja erilaisia lyhytkursseja sekä tilauksesta ryhmille räätälöityjä tunteja.

Järjestämme ratsastustuntien ja -kurssien lisäksi teoriakursseja. Tarkemmin tallin Facebook-sivulla ja tallin ilmoitustaululla!

Uusia kursseja!

Tähtinimikko-Paketti
Oliksiko ihanaa ratsastaa ja valmentautua samalla hevosella useampi kertao viikossa vailla huolta hevosen tarpeiden tuomista kuluista, kuten kengitys, lääkintä, ruokinta, varusteet jne?
Lue lisää: Tähtinimikko-paketti

12.2 alkaa maanantaisin klo 17:00 jatkokurssi Helppo C

13.2 alkaa "Vastalaukka ja laukanvahto haltuun" viiden kerran kurssi. Tiistaisin klo 20:00 (Taso Helppo A)

26.6 alkaa "Mukava päivän aloitus" -kurssi maanantai aamuisin klo 9:00. Toivottu aamutunti hevosien parissa, joka sopii loistavasti esim. ilta-/kotityötä tekevälle. Kurssi rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. mennään koulukiemuroita, maastoillaan tai vaikka hypätään.

Lue linkistä tietoa käytännöistä ja ohjeet ratsastajan vakuutukseen.
Ohjeita ratsastajille!